Over ons

Een paar woorden

OVER ONS

Klanten vinden het altijd even spannend en onwennig als ze voor het eerst met ons een filmproject gaan maken. Hoe gaat zo iets in zijn werk? En, als ze het lef hebben om zelf voor de camera te gaan staan, hoe zal ik overkomen? Het klopt dat het spannend is maar ik durf wel te beweren dat alle klanten al heel snel zeggen 'ik wist niet dat film maken zo leuk was!'.

Dat film maken 'zo leuk' is weet ik al jaren. Als kind was ik al gefascineerd door het maken van films. En na mijn opleiding Multimedia vormgever was de filmacademie (Nationaal radio en filmtechnisch instituut in Brussel) dan ook een logische stap.

Toen ik afgestudeerd was ben ik in dienst gegaan bij 24Kitchen waar ik als video-editor heb meegeholpen om het TV kanaal 24kitchen op te zetten. In die tijd monteerde ik honderden kookprogramma's en trailers. Na drie jaar in vaste dienst te hebben gewerkt besloot ik om voor mezelf te beginnen met Aktefilm. Met Aktefilm maken we veel verschillende grote en kleine filmprojecten. We staan nooit stil en ontwikkelen steeds verder, bijvoorbeeld door het aanschaffen van een high-end drone.


Door de jaren heen hebben we met veel plezier samengewerkt met onze klanten.


En natuurlijk hopen we ook u van dienst te kunnen zijn!


Thomas van der Giessen

Regisseur & eigenaar Aktefilm

SAMENWERKING

ONS TEAM VOOR GROTE PROJECTEN

CAMERA AFDELINGBij grotere projecten of op verzoek werken we met meerdere camera- en productie mensen aan een project.

GRIME EN/OF VISAGIEBij grotere projecten of op verzoek werken we met grime en/of visagie. 

KEEP THE FOCUSBij grotere projecten of op verzoek werken we met extra focus pullers, licht & geluidsmensen.